Parelcouscoussalade met bloemkool en gegrilde venkelworstjes

Deze salade is heerlijk fris en perfect op een warme lente dag. Hij is simpel te maken en lekker gezond.

Ingrediënten
pakje parelcouscoussalade
100 gram feta
4 venkelworstjes
1 kleine bloemkool
1,5 el vega couscous salade kruidenmix (van verstegen)
4 el koolzaadolie
5 gram verse peterselie
5 gram verse korinader
1 rode ui
zout/peper

Steek de barbecue aan met een grilplaat erin.

Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Kruid de bloemkool met de vega couscous kruidenmix, zout en de koolzaadolie. Zorg ervoor dat de kruiden goed verdeeld zijn.

Grill de bloemkool en de venkelworstjes op de grillplaat

Kook ondertussen de couscous zoals op de verpakking staat.

Snijd de ui in ringen en de koriander en peterselie fijn. Meng bloemkool, ui, koriander, peterselie en feta door de couscous en serveer de venkelworstjes ernaast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s